[DOWNLOAD] "I Love My Mom Ik Hou Van Mijn Moeder (English Dutch Kids Book)" By Shelley Admont & S.A. Publishing " Book PDF Kindle EPub Free

I Love My Mom Ik hou van mijn moeder (English Dutch Kids Book)

? Read Now     ? Download


eBook details

Title: I Love My Mom Ik hou van mijn moeder (English Dutch Kids Book)Author : Shelley Admont & S.A. PublishingRelease Date : January 23, 2018Genre: Foreign Languages,Books,Reference,Bilingual Editions,Pages : * pagesSize : 1978 KB

Description

English Dutch children's book. Perfect for kids studying English or Dutch as their second language. 
Everybody loves their Mom, no matter what their age. In this bedtime story, the little bunny Jimmy and his older brothers try to find a perfect present for Mom’s birthday. They want to show how much they love her. 
What creative solution did they find to express their feelings? You will find out in this illustrated children’s book.
This children’s book is part of a collection of short bedtime stories. 

Iedereen houdt van zijn of haar moeder. Het maakt niet uit hoe oud je bent. In dit bedtijdverhaal proberen het kleine konijntje Jimmy en zijn oudere broers een perfect verjaardagscadeau voor hun moeder te bedenken. Ze willen laten zien hoeveel ze van haar houden.
Welke creatieve oplossing hebben ze gevonden om hun gevoelens te uiten? Je komt erachter in dit geïllustreerde kinderboek.
Dit kinderboek is onderdeel van een verzameling korte bedtijdverhalen.


Download Books "I Love My Mom Ik hou van mijn moeder (English Dutch Kids Book)" PDF ePub Kindle